Γ. Αποστολάκης : Ο Κασόλας υπονομεύει τα έργα λόγω των επερχόμενων εκλογών

Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης τα έργα αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας 

Απάντηση στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θ. Κασόλα δίνει ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γ. Αποστολάκης με αφορμή τις εντάξεις έργων του Δήμου στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας.

«Κατορθώσαμε την επιτυχή αξιολόγηση και την ένταξή μας στη σειρά έργων αγροτικής οδοποιίας των Δήμων της Αιτωλοακαρνανίας στη δράση «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδος 2014-2020. Συγκεκριμένα, είμαστε ο πρώτος Δήμος μαζί με 11 άλλους Δήμους, από τους 332 της Ελλάδας εκ των οποίων πετύχαμε την ανώτερη βαθμολογία του προγράμματος με 95 βαθμούς» αναφέρει ο Γ. Αποστολάκης ενώ με την ένταξη του έργου για την αγροτική οδοποιία στο Μοναστηράκι εκτιμά ότι «σε αυτή την ενέργεια, όμως προσπάθησε να σταθεί τροχοπέδη με τη γνωστή σε όλους καταγγελία περί δασικών εκτάσεων ο κ. Κασόλας».

«Φυσικά, οι ισχυρισμοί αυτοί ήταν αβάσιμοι, διότι μετά από τις δικές μας ενέργειες, διαπιστώθηκε, ότι πληρούνται όλα τα κριτήρια επιλεξιμότητας των αγροτικών εκτάσεων του Μοναστηρακίου. Έτσι εγκρίθηκε το ποσό των 500.000€ για την αγροτική οδοποιία Μοναστηρακίου και η βαθμολογία του έργου ανήλθε συνολικά 89» αναφέρει ο Γ. Αποστολάκης και προσθέτει : «Παρόλα αυτά ο κ. Κασόλας για άλλη μια φορά υπονόμευσε με τις ενέργειες του έργα, τα οποία προσπάθησε και κέρδισε για το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας η Δημοτική Αρχή. Γνώμονάς μας, κύριε Κασόλα, η εξέλιξη, η πρόοδος, η φροντίδα και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Δημοτών μας, εν αντιθέσει με τη δική σας μικροπολιτική και την οπισθοδρόμηση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, με σκοπό να μην γίνουν τα έργα ή να καθυστερήσουν με οποιοδήποτε τρόπο, λόγω των επερχόμενων εκλογών στις 8/10/2023».