Παναιτωλικός: Η προτεραιότητα εν όψει Ιανουαρίου

Το ανοιχτό θέμα που έχει ο Παναιτωλικός εν όψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Η μεταγραφική περίοδος έχει λίγες μέρες ακόμη για τους ελεύθερους και ο Παναιτωλικός δεν έχει αποκλείσει πλήρως μία προσθήκη της τελευταίας στιγμής.Μία έξτρα μεταγραφή για την κορυφή της επίθεσης ήταν ένα σενάριο που έπαιζε εδώ και καιρό. Ο βασικός λόγος είναι ότι στο Αγρίνιο την πάτησαν και το ξανασκέφτονται κυρίως λόγω Ζοάο Πέδρο. Ο 25χρονος Πορτογάλος έχει απογοητεύσει πλήρως έως τώρα. Δεν είναι, μάλιστα, μόνο το αγωνιστικό σκέλος. Υπάρχουν και άλλα που έχουν προβληματίσει.

Πέρα από το ανοιχτό παράθυρο για τον φορ, υπάρχει και κάτι ακόμη που πρέπει να λυθεί πριν τον Γενάρη. Είναι αυτό που έχει μπει σε προτεραιότητα εν όψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Αναφερόμαστε στο θέμα του Ντέρεκ Κορνέλιους. Ο δανεισμός του Καναδού εκπνέει στο φινάλε του έτους.

Ο Κορνέλιους αρέσει και σε άλλες ομάδες. Παρά το ενδιαφέρον και τις προτάσεις που προέκυψαν, πάντως, λύση δεν βρέθηκε για να πουληθεί. Έτσι ο Παναιτωλικός έχει δύο επιλογές. Η μία είναι να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του ύψους 400.000 ευρώ. Τέτοιο ποσό θα μπορούσε να δώσει μόνο εφόσον είχε βρεθεί ήδη ο επόμενος αγοραστής. Η δεύτερη και πιο ρεαλιστική επιλογή το να επεκταθεί ο δανεισμός του κατά έξι μήνες.

Από το Αγρίνιο βγαίνει πως οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει. Μόνο που προς το παρόν το θέμα έχει μείνει εκεί. Ακολουθεί και το Μουντιάλ, στο οποίο ο Κορνέλιους θα είναι παρών. Εάν οι εξελίξεις δεν έχουν οριστικοποιηθεί έως τότε, ίσως μπουν νέα δεδομένα. Το βέβαιο είναι πως δεν θα ήθελαν στον Παναιτωλικό να χάσουν τον έναν από τους δύο βασικούς αμυντικούς τους στη μέση της σεζόν.

πηγή : sportime.gr