Παναιτωλικός : Η διαφωνία και η μεταγραφή που κόπηκε

Ως έχει αποφάσισε να πορευτεί ο Παναιτωλικός έως τον Ιανουάριο

Μία έξτρα μεταγραφή σκεφτόταν να κάνει ο Παναιτωλικός για την κορυφή της επίθεσης, αλλά αποφάσισε να μην αποκτήσει παίκτη τελικά.

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο παίρνει έως τον Ιανουάριο μία ευκαιρία ο Ζοάο Πέδρο. Ο Νίκος Καρέλης ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά θα χρειαστεί και συμπαραστάτη. Δεν βγαίνουν τόσα ματς μόνο με έναν φορ.

Για τον Πορτογάλο το πρώτο δείγμα γραφής εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων ήταν προβληματικό. Ωστόσο, υπάρχει πολύς δρόμος για να διαψεύσει όσους τον αμφισβητούν. Θα πάρει αρκετό χρόνο σταδιακά και εφόσον γυρίσει το κλίμα, θα μπει τέλος και στη συζήτηση για τη θέση του φορ. Τον ήθελαν και τον περίμεναν, άλλωστε, πολύ στο Αγρίνιο μήνες τώρα. Γι’ αυτό και του χτύπησαν την πόρτα το καλοκαίρι, λίγους μήνες μετά το ναυάγιο του Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, εδώ και περίπου έναν μήνα έγιναν αρκετές συζητήσεις εντός των τειχών για το θέμα του επιθετικού. Δεν συμφωνούσαν όλες οι πλευρές για την τελική απόφαση. Θα φανεί έως τον Γενάρη ποιος είχε δίκιο και ποιος είχε άδικο και ο Παναιτωλικός τότε θα κινηθεί αναλόγως.

πηγή : sportime.gr