Καρέλης για Αναστασίου: «Τον… εκνευρίζω γιατί…»

Ο Νίκος Καρέλης έδωσε τη δική του «εξήγηση» γιατί ο Γιάννης Αναστασίου… εκνευρίζεται κάποιες φορές μαζί του.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού στα Γιάννινα ήταν ο Νίκος Καρέλης, καθώς σημείωσε χατ-τρικ και τα «καναρίνια» κέρδισαν 4-1 τον ΠΑΣ. «Είναι σημαντική ημέρα για εμένα, αλλά είμαι χαρούμενος περισσότερο που βοήθησα τον Παναιτωλικό να πάρει τη νίκη. Θέλω βελτίωση αρκετή και κρατάω την αποτελεσματικότητα και τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό που έχουμε πάρει βαθμούς σε δύσκολες έδρες. Είναι ακόμη αρχή και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί», σχολίασε σχετικά στη NOVA.

Οπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Μιχάλη Μπακάκη που ντεμπουτάρισε με τα «κυανοκίτρινα». «Ξέρουμε όλοι την αξία του. Μας δίνει ώθηση και εμπειρία. Ολα τα παιδιά δίνουν το 100%», ήταν τα λόγια του, ενώ δεν έκρυψε πως έψαχνε τον ρέφερι για να πάρει την μπάλα ως ενθύμιο. «Θα προσπαθήσω να την πάρω», είπε χαριτολογώντας.

Στον 30χρονο στράικερ μεταφέρθηκε και η ατάκα που είπε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το παιχνίδι, ότι τον… εκνευρίζει πολλές φορές. «Με έχει βοηθήσει πολύ ο κόουτς. Με… πιέζει αρκετά και βγαίνει ο εκνευρισμός και από τους δύο (σ.σ. γέλια). Από ότι φαίνεται βοηθάει και μου δίνει ώθηση. Θα μπορούσα να είχα περισσότερα γκολ, έχω χάσει κάποιες καλές ευκαιρίες, γι΄ αυτό το λέει».

πηγή : gazzetta.gr