Η Κυριακή της 2ας Απριλίου

Μία από τα ίδια. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η συνεδρίαση της Βουλής και η σύγκρουση Μητσοτάκη με Τσίπρα. Οι ίδιες ατάκες, τα ίδια επιχειρήματα και το ελάχιστο ενδιαφέρον των πολιτών να παρακολουθήσουν τις πολιτικές σκιαμαχίες για την ακρίβεια.

Πράξεις θέλει ο κόσμος και αντίκρισμα στην τσέπη του. Όμως, το ενδιαφέρον ήταν στους διαδρόμους και στο καφενείο της Βουλής όπου όλοι οι πολιτικοί που βρέθηκαν εκεί δεν είχαν άλλο θέμα συζήτησης παρά μόνο την ημερομηνία των εκλογών.

Μια από τα ίδια κι εδώ βεβαίως καθώς όλοι οι βουλευτές και οι πέριξ αυτών (παρατρεχάμενοι λέγονται), σκέφτονται αν θα εκλεγούν και αν θα συνεχίσουν να έχουν την (όποια) εξουσία που έχουν.
Πάντως, πάνω – κάτω οι περισσότεροι συμφωνούσαν ότι η 2α Απριλίου είναι μια πιθανή ημερομηνία προκειμένου να μη μπλέξουμε μετά με τις δεύτερες κάλπες ενόσω οι μαθητές θα έχουν εξετάσεις στα σχολεία.

Δεν απέκλειε κανείς και την 26η Μαρτίου. Μία ημέρα μετά την εθνική εορτή, με το φρόνημα υψηλό, με παρελάσεις και Rafale και με την τουρκική προκλητικότητα να «παίζει» προεκλογικά, θα συνέφερε πολύ την κυβέρνηση. Κανείς δεν ξέρει, μόνο ο πρωθυπουργός…

πηγή : ot.gr