Παναιτωλικός : Χωρίς Ανέστη, Νταγκό και Μπακάκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς τους Ανέστη και Νταγκό, που αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα, τον Μιχάλη Μπακάκη, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά και τον τιμωρημένο Καρέλη θα παραταχθεί αύριο ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Ολυμπιακός: Με κόσμο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός είχε αναφέρει ότι θα διαθέσει εισιτήρια για το ματς με τον Ολυμπιακό μόνο σε κατόχους διαρκείας.Οι Αγρινιώτες, ωστόσο, έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα στηρίξουν έμπρακτα τις μετακινήσεις οπαδών, αρκεί η φιλοξενούμενη ΠΑΕ να τηρεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις και ν’ αναλαμβάνει την ευθύνη για τη μετακίνηση και τη διάθεση των εισιτηρίων.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ζήτησε και θα πάρει εισιτήρια στο Αγρίνιο. Οι Πειραιώτες ήρθαν σε επικοινωνία με τον Παναιτωλικό και συμφώνησαν για ανταπόδοση σε αντίστοιχο ποσοστό, οπαδών της ομάδας του Αγρινίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον δεύτερο γύρο. Έτσι, ο Ολυμπιακός θα λάβει περίπου 350-400 εισιτήρια για οργανωμένη παρουσία στη Θύρα 3 του γηπέδου του Αγρινίου.