Νοσοκομείο Μεσολογγίου : Νέα μετακίνηση προσωπικού στο Αγρίνιο καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου με ανακοίνωσή του καταγγέλλει μια ακόμη μετακίνηση από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο. Επικαλείται μάλιστα τις δεσμεύσεις του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου πως θα συμβεί μετακίνηση χωρίς να υπάρξει αντικατάσταση. Σύμφωνα με το Σωματείο όμως αυτό δε συνέβη σε πρόσφατη μετακίνηση νοσηλεύτριας της Ορθοπεδική Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Η αφαίμαξη προσωπικού από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου προς το Νοσοκομείο Αγρινίου δεν έχει τελειωμό. Με νέα απόφαση του κ. Σερασκέρη 24/10/2022 μετακινείται Νοσηλευτήρια από την Ορθοπεδική κλινική για δύο μήνες για το Νοσοκομείο Αγρινίου χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς αντικατάσταση και το σημαντικότερο στην συνάντηση που είχαμε πριν λίγο καιρό το ΔΣ του Σωματείου με τον κ. Διοικητή μας διαβεβαίωσε και μας είπε επί λέξη “σας δίνω το λόγο μού” πως ΔΕΝ θα ξαναγίνει μετακίνηση Νοσηλευτικού ή αλλού προσωπικού από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου προς το νοσοκομείο Αγρινίου χωρίς αντικατάσταση και επειδή ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, τα συμπεράσματα δικά σας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ανάκληση μετακίνησης της συναδέλφου και να επιστέψουν οι συνάδελφοι που έχουν μετακινηθεί από το Νοσοκομείο Μεσολόγγι στο Νοσοκομείο Αγρίνιο οι οποίοι είναι πάρα πολλοί. Επίσης ΖΗΤΆΜΕ να σταματήσει επιτέλους το Νοσοκομείο Μεσολογγίου να λειτουργεί ως δεξαμενή προσωπικού προς το Νοσοκομείο Αγρινίου καθώς επίσης και την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου να μας αντιμετωπίζει σαν αποπαίδια!!!

Το ΔΣ του Σωματείου