ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας : Από το 2014 είχαμε να δούμε την παράταξη Κατσιφάρα

Συνάντηση με την Νομαρχιακή Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποίησε κλιμάκιο της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υπό το νέο της επικεφαλής Γιάννη Λύτρα (σ.σ. μετά την αποχώρηση του Απ. Κατσιφάρα). Στη λιτή του ανακοίνωση το κομματικό όργανο του ΠΑΣΟΚ θυμίζει με νόημα ότι τέτοια συνάντηση είχε να πραγματοποιηθεί από το 2014… Πρόκειται για μια σαφή έστω και των υστέρων νύξη για τη σύμπλευση του πρώην Περιφερειάρχη την περίοδο των προηγούμενων αυτοδιοικητικών εκλογών με το ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:
Χθες, Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, και κατόπιν αιτήματος, κλιμάκιο της παράταξης “Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο” με επικεφαλής τον Γιάννη Λύτρα, πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας.

Το κλιμάκιο απαρτιζόμενο από την Ντίνα Κατσαρή, τον Βασίλη Σώζο και τον Νίκο Μπαλαμπάνη, και παρουσία του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ενημέρωσαν τα παρόντα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των δημοτικών οργανώσεων για τα περιφερειακά θέματα αλλά και τις θέσεις της παράταξης.
Μια συνάντηση που είχε να πραγματοποιηθεί από το 2014.

Για τη ΝΕ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΣΙΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΣΙΝΟΥΛΑ