Nοσοκομείο Αγρινίου : Άνοιξε η Μονάδα Εμφραγμάτων με “συμβολικό” δανεισμό νοσηλεύτριας από το Μεσολόγγι

Η Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Αγρινίου άνοιξε σήμερα, πλήρως εξοπλισμένη και στελεχωμένη προκειμένου να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες φροντίδας υγείας στους ασθενείς της.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Μ. Σερασκέρης με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε το προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής σημειώνοντας : “Ευχαριστώ τους ιατρούς και το προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής για τις άοκνες προσπάθειές τους, ενώ όλο το λοιπό ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό διότι κρατάει όρθιο το Νοσοκομείο μετά από μία τέτοια παγκόσμια πανδημική όσο και οικονομική λαίλαπα.¨Μπράβο σας, τα καταφέρατε. Χωρίς ούτε μέρα καθυστέρησης από το χρονοδιάγραμμα που είχε προ μηνών τεθεί.”

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η αναφορά του στη δανεική νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ζήτημα για το οποίο ο ίδιος καταγγέλθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.
“Συμβολικά, στη νέα Μονάδα, το Νοσοκομείο Αγρινίου δανείστηκε προσωρινά μία νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Έτσι, από όλο το Νομό οι εργαζόμενοι δουλεύουν προς τον κοινό σκοπό, να σώζονται ανθρώπινες ζωές από κάθε πόλη και χωριό του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Όλοι μοιραζόμαστε τις επιτυχίες” ανέφερε ο Μ. Σερασκέρης. Αν η φράση όλοι μοιραζόμαστε τις επιτυχίες είναι η απάντηση στους συνδικαλιστές, τότε ο “συμβολικός” δανεισμός είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να εξηγηθεί…