Παναιτωλικός: Το ψάχνει για μπαράζ μεταγραφών

Παίκτες σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις αναζητά ο Παναιτωλικός εν όψει Ιανουαρίου.

Με ένα διπλό που έφερε ηρεμία έκλεισε ο Παναιτωλικός τον πρώτο γύρο. Η διακοπή φέρνει συζητήσεις και αυτά που πέφτουν στο τραπέζι είναι αρκετά.Από τη μία τα διαζύγια. Μία πρώτη συζήτηση έχει γίνει με εκείνους που υπάρχουν στην κορυφή της λίστας. Βαρόνε και Τσιγγάρας φιγουράρουν εκεί. Υπάρχουν σκέψεις και για άλλους, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το επόμενο βήμα του Κορνέλιους.

Αυτομάτως τα κενά που μπορούν να προκύψουν δεν είναι λίγα. Μαζί με αυτά και η ανάγκη για μεταγραφές. Από το Αγρίνιο βγαίνει πως ο Παναιτωλικός ψάχνει παίκτες σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις. Δεν είναι και λίγες για Ιανουάριο. Ειδικά όταν μιλάμε για ομάδα που έχει κορμό και το καλοκαίρι προχώρησε σε μετρημένες κινήσεις.

Για στόπερ, εξάρι, δεκάρι και φορ κοιτάει ο Παναιτωλικός. Στο κέντρο της άμυνας εκτός του Κορνέλιους παίζει, άλλωστε, ένας ακόμη δανεικός (Λάρσον) που έχει οψιόν αγοράς, στα χαφ οι αλλαγές είναι δεδομένες, ενώ μεσοεπιθετικά υπάρχει και ο τραυματισμός του Ντουάρτε. Για τη θέση του φορ τα δεδομένα είναι γνωστά. Ο Πέδρο δεν έχει ικανοποιήσει και την ίδια στιγμή ο Καρέλης μπαίνει στο στόχαστρο διαρκώς και περισσότερων. Κλείνοντας, εξυπακούεται πως οι δυσκολίες τον Γενάρη είναι πολλές και εάν δεν βρεθεί αυτό που θέλουν διοίκηση και προπονητής, ο αριθμός των μεταγραφών θα μειωθεί.

πηγή : sportime.gr