Κανείς δεν θα απαντήσει στο «φίλο» Έντι

Ο «φίλος» Έντι Ράμα ετοιμάζεται να μπει στην αγκαλιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά όχι με διάθεση να εξαπατήσει η Αλβανία την Ευρώπη. Γιατί. όπως είπε στη συνέντευξή του λίγες ώρες πριν υποδεχθεί τον Κ. Μητσοτάκη στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής Ε.Ε. – Δυτικών Βαλκανίων, η Ελλάδα «εξαπάτησε» για να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δυστυχώς δεν βρέθηκε ουδείς να απαντήσει στον…. έτοιμο από καιρό Ευρωπαίο Έντι Ράμα, που ας μην ξεχνάμε είναι και κολλητάρι με τον Ερντογάν.

Αντιθέτως εμείς τον αποκαλούμε «φίλο» και είμαστε θετικοί στην ένταξη της Αλβανίας στους κόλπους της Ένωσης. Γιατί η Αλβανία εξάλλου, έχει αποδείξει ότι είναι Κράτος Δικαίου, από το πόσο σέβεται τα δικαιώματα της διεθνώς αναγνωρισμένης ελληνικής μειονότητας στη Βόρεια Ήπειρο, που συρρικνώνεται συνεχώς, αφού το καθεστώς μεταχειρίζεται πολλούς τρόπους ακόμη και δημεύσεις περιουσιών για να εκδιώξει τους Έλληνες.

Το ζήτημα βέβαια δεν είναι βέβαια αμιγώς ελληνικό, είναι και ευρωπαϊκό, ιδίως μετά τη διαπίστωση πως η διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2004 στην Ανατολική Ευρώπη έγινε βεβιασμένα. Θα δεχθεί στους κόλπους της η Ένωσης, χώρες όπου όχι μόνο δεν φημίζονται για το σεβασμό τους στο Κράτος Δικαίου, αλλά τα καθεστώτα τους σχετίζονται με τις ναρκομαφίες;