Χωρίς Ανέστη και Μπάλαν ο Παναιτωλικός κόντρα στο Βόλο

Nτεμπούτο για Στάιτς

Με τη μεταγραφή του Ιανουαρίου Νίκολα Στάιτς θα ταξιδέψει στο Βόλο ο Παναιτωλικός για το αυριανό παιχνίδι (28/1, 19:30) κόντρα στον τοπικό Βόλο, εκτός οι τραυματίες Ανέστης και Μπάλαν.

Την αποστολή του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε τον νεαρό αμυντικό Νίκολα Στάιτς, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο σαν ελεύθερος από τη σερβική Ραντνίτσκι.

Από την αποστολή θα απουσιάζει ο Γιάννης Ανέστης – έχει πρόβλημα στο γόνατο – μαζί με τους επίσης τραυματίες Μπάλαν και Αποστολάκη. Στην αποστολή δε θα είναι ούτε ο Μλάντεν, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκτός έμειναν οι χειρουργημένοι Μπακάκης και Νταγκό, όπως και ο Βαρόνε, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:
Χουχούμης, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.