Παναιτωλικός : Πάει για μπαράζ μεταγραφών

Μπορεί να άργησε πάρα πολύ, αλλά ο Παναιτωλικός τις τελευταίες μέρες έχει ανεβάσει στροφές. Χτυπάει σε αρκετά μέτωπα προσδοκώντας να κλείσει τους παίκτες που θα τον ενισχύσουν. Το Sportime.gr αποκάλυψε πως «παίζει» ο Αλέξανδρος Βοΐλης. Έχει προχωρήσει αρκετά η υπόθεσή του. Επίσης, οι Αγρινιώτες πατούν γκάζι για να κλείσουν τον Χουάνπι Ανόρ. Ο 29χρονος Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός φλέρταρε με την Ελλάδα μήνες τώρα. Είχε προταθεί και σε άλλες ομάδες. Τελικά όλα δείχνουν πως θα δώσει τα χέρια με τον Παναιτωλικό. Βάσει βιογραφικού είναι αναμφίβολα μία ηχηρή κίνηση.

Παράλληλα τα «καναρίνια» παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή με τον Αφέεζ Νοσίρου. Περιμένουν να τελειώσουν τα διαδικαστικά για να τον αποκτήσουν. Ακόμη, πρόθεση των ανθρώπων του κλαμπ ήταν να αντικατασταθεί ο Φλόρες και αυτό σημαίνει πως θα αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης στα χαφ. Μία περίπτωση που έχει τσεκαριστεί και αποτελεί δοκιμασμένη λύση είναι ο Φαμπιάν Αντούνες. Βέβαια, από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ιωνικό, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και ελάχιστος χρόνος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αυτές τις ημέρες η κυπριακή ΑΕΛ ενδιαφέρθηκε για τον Ζοάο Πέδρο. Το κασέ του και η διστακτικότητα του Παναιτωλικού στο να τον δώσει, αποτέλεσαν ανασταλτικοί παράγοντες. Ο Χοσέ Ρόμο ήταν μία πιο εφικτή περίπτωση και ένας παίκτης που δεν θα χρειαστεί έξτρα χρόνο προσαρμογής. Προτιμούσε και ο ίδιος να παραμείνει στην Κύπρο από το να παλέψει στην Ελλάδα για την παραμονή στην κατηγορία. Η μη παραχώρηση του Πέδρο έκανε χαλάστρα σε Ιωνικό και Λαμία, τις δύο ομάδες που ψάχτηκαν για τον Ρόμο. Οι καραμπόλες, μάλιστα, δεν σταματούν εδώ. Μετά την απόκτηση του 29χρονου φορ τίθεται θέμα αποχώρησης του Νικολάε Μιλιντσεάνου. Για τον πρώην φορ του ΠΑΣ Γιάννινα υπήρξε ενδιαφέρον ομάδας της Super League 1 προ ημερών, αλλά για διάφορους λόγους το θέμα πάγωσε.

πηγή : sportime.gr