Ν. Παππάς από το Αγρίνιο : Να ξεφορτωθούμε τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης

Την πίτα τους έκοψαν σήμερα οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αγρινίου. Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

Ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των μελών του κόμματος στην εκδήλωση. Ο Ν. Παππάς χαρακτήρισε την κυβέρνηση Μητσοτάκη τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και κάλεσε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μεταφέρουν το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα. Ο Ν. Παππάς εκτίμησε ότι οι κρίσεις των προηγούμενων ετών έγιναν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ευκαιρία ώστε “να λεηλατηθεί το δημόσιο χρήμα, να μπει σε δοκιμασία η δημόσια υγεία, αλλά και να μπει και η δημοκρατία στην μεγαλύτερη δοκιμασία από το 1974 και μετά”.

Ο Ν. Παππάς, όπως ήταν αναμενόμενο στην ομιλία του, έδωσε μεγάλη έμφαση στην υπόθεση των παρακολουθήσεων επαναλαμβάνοντας ότι αυτές γίνονταν με “βούλα, εντολή και σχεδιασμό Μητσοτάκη”. Τέλος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε εκτενέστερες αναφορές στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα όπως η ενεργειακή κρίση, η δικαιοσύνη, η οικονομία κτλη.