Το Οικονομικό Επιμελητήριο βράβευσε την Ένωση Λογιστών Αιτωλοακαρνανίας

Το 10Ο ΠΤ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην Πάτρα.

Παρευρέθηκε το ΔΣ της Ένωσης μας μετά από πρόσκληση που λάβαμε. Στα πλαίσια της εκδήλωσης – η ένωση μας καθώς και οι άλλες δύο ενώσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – βραβευτήκαμε για τις υπηρεσίες που προσφέραμε ως λογιστές φοροτεχνικοί, στην κοινωνία και στην οικονομία κατά την διάρκεια της πανδημίας covid-19.

Το βραβείο αυτό από την πλευρά μας το αφιερώνουμε στους συναδέλφους που χάσαμε από κοντά μας τα τρία δύσκολα αυτά χρόνια και τους οποίους δεν ξεχνάμε. Επίσης το αφιερώνουμε στις οικογένειες μας που μας στήριξαν και μας στηρίζουν στα – πολλές φορές – εξοντωτικά ωράρια εργασίας μας.

Με την σειρά μας θα θέλαμε με αφορμή την βράβευσή μας από το 10ο ΠΤ του Οικονομικού Επιμελητήριου να ευχαριστούμε την διοίκηση του για την διάθεση συνεργασίας του με τις ενώσεις λογιστών-φοροτεχνικών της Περιφέρειας και την προβολή των κλαδικών προβλημάτων και αιτημάτων μας.

Με εκτίμηση
Για Το ΔΣ της Ε.Λ.Φ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Τάσος Προβίδας Αθανάσιος Ρηγογιάννης