Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας: Στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. έθεσε την έλλειψη προσωπικού

Με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. συναντήθηκαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας.Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε το πρόβλημα της έλλειψης αστυνομικού προσωπικού, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας Τέγας Χρήστος μαζί με τον Αντιπρόεδρο Λαλιώτη Δημήτριο και δύο μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και εστιάστηκε στην έλλειψη αστυνομικού προσωπικού που αντιμετωπίζει η Α.Δ. Αιτωλίας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης τόνισε ιδιαίτερα στον κ. Αρχηγό το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, περιοχή με αυξημένη εγκληματικότητα (κλοπές, ναρκωτικά, γενικής φύσεως εγκλήματα) και ο Αρχηγός από την πλευρά του υποσχέθηκε την άμεση επίλυση του προβλήματος το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας Τέγας Χρήστος μαζί με τον Αντιπρόεδρο Λαλιώτη Δημήτριο μετέβησαν στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο κ. Γερακαράκο Γρηγόριο με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα της Α.Δ. Αιτωλίας.