Παναιτωλικός : Έ«Χ»ασε βαθμούς από τη Λαμία στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με γκολ του Καρέλη (51΄) ωστόσο η ομάδα της Φθιώτιδας ισοφάρισε (1-1) με τέρμα του Ντε Βινσέντι (71΄) και έριξε έναν πολύτιμο βαθμό στο σακούλι εν όψει των επερχόμενων πλέι – άουτ και τη μάχη για την παραμονή στη Super League.

Η Λαμία ξεκίνησε πιο δυνατά στο ματς και στο 6΄απείλησε για πρώτη φορά με σουτ του Βέργου έξω από την περιοχή.Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με ωραία εκτέλεση του Σενγκέλια που έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι στο 8΄. Πολύ καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό στο 14΄, όταν μετά από κεφαλιά του Καρέλη η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Τζανετόπουλου και ο Γκαραβέλης απέκρουσε ενστικτωδώς.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να επιδιώκουν να φτάσουν στο γκολ.Στο 42΄σουτ του Σιμόν εν κινήσει η μπάλα λίγο πάνω απ΄το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 51΄.Ο Χουχούμης έκανε την σέντρα από τα αριστερά ο Γκαραβέλης έδειχνε να ελέγχει την φάση, ωστόσο έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Καρέλης που καραδοκούσε με κεφαλιά από κοντά σκόραρε (1-0).Οι φιλοξενούμενοι έφερα το ματς στα ίσα στο 71΄με τρομερή εκτέλεσε του Ντε Βινσέντι που έστειλε την μπάλα στο αριστερό…παραθυράκι (1-1).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Μαλής, Λάρσον, Χουχούμης, Μλάντεν, Ντίας (80΄Μπουζούκης), Ντουάρτε(80΄Μόρσεϊ), Σενγκέλια (86΄Πέδρο), Χουάνπι (61΄Κολοβός), Καρέλης.

ΛΑΜΙΑ(Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Στάνκο, Νούνιες (86΄Καραμάνος), Ασκόφσκι, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης (86΄Μεντίνα), Βέργος.