Αναστασίου: «Επίτευγμα η 7η θέση αλλά πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε πως η 7η θέση για τον Παναιτωλικό είναι κάτι σαν επίτευγμα, αλλά η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί σε πολλά πράγματα.

Στο γεγονός πως ο Παναιτωλικός παρουσιάζει προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και στο ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την ισοπαλία των Αγρινιωτών με τη Λαμία.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως η 7η θέση είναι κάτι σαν επίτευγμα, αλλά η ομάδα του θα πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Η 7η θέση σαν επίτευγμα είναι καλή για την ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε όμως σε πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές κάνουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο με τα οποία η επιστήμη σηκώνει τα χέρια τα ψηλά. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Προηγηθήκαμε και δεν κρατήσαμε το σκορ. Μας δόθηκε η δυνατότητα να σκοράρουμε στις κόντρα επιθέσεις που κάναμε, αλλά όσο το ματς μένει στο 1-0 είναι όλα ρευστά.

«Δεν τελειώνουμε τις φάσεις. Είμαστε δύσκολοι στο γκολ. Εξαρτιόμαστε πάρα πολύ από έναν παίκτη, αν θα βάλει γκολ ο Καρέλης. Παρόλο που προήλθε από λάθος του τερματοφύλακα, ήταν εκεί και το έβαλε. Γενικά πρέπει να βελτιώσουμε τους πλάγιους και τα χαφ μας. Για να βάλεις γκολ πρέπει να πατήσεις περιοχή. Να το πιστέψεις. Εμείς δείχνουμε ότι δεν το πιστεύουμε. Πρέπει να το πιστέψεις. Αλλιώς το γκολ δεν έρχεται».

πηγή : sport-fm.gr