Παναιτωλικός: Το step up της ομάδας στην εποχή Καμίνσκι

Ο Παναιτωλικός μπήκε σε μια νέα εποχή υπό την ηγεσία της οικογένειας Καμίνσκι και στο Αγρίνιο προσπαθούν να κάνουν ένα step up σε όλους τους τομείς.

Ήταν 13 Φεβρουαρίου όταν ξεκίνησε και με τη… βούλα η εποχή Καμίνσκι στον Παναιτωλικό, καθώς εγκρίθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η μεταβίβαση του 89,95% μετοχών της Π.Α.Ε. στον εξ Αμερικής επιχειρηματία. Έπειτα από 18 χρόνια στην ηγεσία της ομάδας του Αγρινίου, ο Φώτης Κωστούλας αποτέλεσε παρελθόν και αναμφίβολα επρόκειτο για μια ιστορική στιγμή.

Ο 64χρονος Πολωνός, Ματσέι Καμίνσκι, ασχολείται με το Real Estate κυρίως στις Η.Π.Α., ενώ έχει επεκταθεί και σε άλλες χώρες. Διαμένει μόνιμα στη Μινεσότα, ενώ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Μινεσότα με πτυχίο στη Βιολογία και τη Φυσική. Γεννήθηκε στις Η.Π.Α. από πρόσφυγες Πολωνούς γονείς και ασχολείται με τον επενδυτικό χώρο τα τελευταία 15 χρόνια.

Τον Φεβρουάριο του 2022 δημιούργησε την KAM Sports και σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε η εμπλοκή του με την Έβερτον, χωρίς εντέλει να προχωρήσει η υπόθεση. Πλέον, θέλει να πετύχει με τον Παναιτωλικό όλα όσα ονειρεύεται και σιγά σιγά βάζει τις βάσεις για να περάσει η ομάδα στο επόμενο επίπεδο. Οι Αγρινιώτες θέλουν να λειτουργήσουν ως μια σύγχρονη Π.Α.Ε. που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η οικογένεια Καμίνσκι θέλει να αφήσει από νωρίς το «στίγμα» της και σιγά σιγά στο Αγρίνιο προσπαθούν να κάνουν ένα step up προς το (ακόμα) καλύτερο. Στην ομάδα ισχύει το «ϊσχύς εν τη ενώσει». Παλαιά με νέα μέλη πορεύονται μαζί για να φέρουν τον Παναιτωλικό σε νέα… πίστα.

Στα social media έχει ξεκινήσει μια πολύ καλή δουλειά και υπάρχει ακόμα πιο επαγγελματική και σύγχρονη προσέγγιση, με νέα γραφικά βασισμένα στον θρυλικό Τίτορμο στις αρχικές συνθέσεις και ενδεκάδες, εικόνες από το ζέσταμα, ενώ οι φίλαθλοι ενημερώνονται κάθε στιγμή για το τι συμβαίνει στον Παναιτωλικό, ενώ στόχος είναι να υπάρχει ακόμη πιο συχνή ενημέρωση και ακόμη πιο άμεσα αντανακλαστικά για όλα τα τεκταινόμενα.

Από ‘κει και πέρα, στο Αγρίνιο ρίχνουν μεγάλη βάση και στις ακαδημίες, με τον Ρένο Δημητριάδη να έχει αναλάβει τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών. Ο 53χρονος τεχνικός από την Κύπρο έχει διατελέσει προπονητής στις «μικρές» Εθνικές της Μεγαλονήσου (K17, K19).

Οι άνθρωποι της οικογένειας Καμίνσκι βγαίνουν συνέχεια στην πόλη του Αγρινίου σε διαφορετικά μαγαζιά και συνομιλούν με τους επιχειρηματίες, ενώ συναναστρέφονται με τον κόσμο, την τοπική κοινωνία. Στόχος είναι να αφουγκραστούν τον παλμό της πόλης και τα «θέλω» της για τον Παναιτωλικό της νέας εποχής.

Φυσικά, παρακολουθούν τα ματς της πρώτης ομάδας, αλλά και τα παιχνίδια των υποδομών, όπως της Κ19, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Στόχος δεν είναι άλλος από το να μπει ο Παναιτωλικός σε ένα μονοπάτι επιτυχίας και να καθιερωθεί για τα καλά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

πηγή : sport24.gr