Παναιτωλικός : Γιατί αργούν οι αλλαγές στην ΠΑΕ

Ακόμη δεν έχει καταβληθεί το ποσό για την μεταβίβαση των μετοχών από τον Φώτη Κωστούλα στην οικογένεια Καμίνσκι.

Παρότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει εγκρίνει τη μεταβίβαση των μετοχών του Φώτη Κωστούλα στην οικογένεια Καμίνσκι, ο Παναιτωλικός δεν έχει αλλάξει ακόμη χέρια και διοικείται από ανθρώπους του μεγαλομετόχου.

Όπως αναφέρει το agriniara.gr, ακόμη δεν έχει καταβληθεί το ποσό που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές για μεταβίβαση των μετοχών στους Αμερικανοπολωνούς επενδυτές. Ο λόγος που δεν έχει συμβεί ακόμη αυτό δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο ο Φώτης Κωστούλας εμπιστεύεται τους νέους επενδυτές και για το λόγο αυτό οι αποφάσεις που λαμβάνονται ήδη στην ΠΑΕ Παναιτωλικός είναι αυτές των ανθρώπων της οικογένειας Καμίνσκι.

Από τον Δεκέμβριο οι αποφάσεις για τις μεταγραφές, την στελέχωση της ΠΑΕ και για τη λειτουργία του Emileon λαμβάνονται από τους νέους επενδυτές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, όταν οι επενδυτές καταβάλουν τα χρήματα και αποκτήσουν ουσιαστικά το 89,95% των μετοχών της ΠΑΕ Παναιτωλικός (αυτό είναι το ποσοστό που ανήκει στον Φώτη Κωστούλα), θα υπάρξουν πολλές και ριζικές διοικητικές αλλαγές.

πηγή : sport-fm.gr