Με το Νεκτ. Φαρμάκη συναντήθηκε ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας

Ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημ. Ψαθάς» σήμερα προχώρησε σε άλλη μια προγραμματισμένη συνάντηση και αυτή την φορά με το Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριο Φαρμάκη στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Φυσικά αυτή η συνάντηση έγινε με την συνεργασία και την παρουσία των άλλων δύο ποντιακών συλλόγων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Συλλόγου Φάρος Ποντίων Πατρών και του Συλλόγου Ποντίων Απιδεώνα.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου της Ι.Π Μεσολογγίου και μέλος του Συλλόγου μας κ. Κώστας Δαουτίδης τον οποίο ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και απέσπασε τα θετικά σχόλια των συνομιλητών μας για την κοινή πορεία και δράση μας. Άλλωστε αυτή η συνάντηση δεν θα μπορούσε να γίνει μεμονωμένα, οι σύλλογοι μας εκτός της άριστης μεταξύ τους σχέσης, εργάζονται και πορεύονται για τα ίδια ιδανικά, στόχους και σκοπό.

Κατατέθηκαν οι κοινές μας προτάσεις και συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία Περιφέρειας και των Συλλόγων μας, προτάσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν και θα τις δούμε να πραγματώνονται στο άμεσο μέλλον.