Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στους εργαζόμενους της ΕΨΥΠΕΑ

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της ΕΨΥΠΕΑ, εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για τους εργαζόμενους της από το ΕΚΑΒ Πάτρας.

Την εκπαίδευση πραγματοποίησαν οι άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ κ.κ. Δημήτρης Κοντός και Αντώνης Κωνσταντής, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης για το αντικείμενο, μετέδωσαν με αποτελεσματικό τρόπο πολύ χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η εκπαίδευση είχε ως στόχο την εξοικείωση των εργαζομένων της ΕΨΥΠΕΑ σε πραγματικές συνθήκες πρώτων βοηθειών, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν τις επιστημονικές γνώσεις που διδάχτηκαν στο σεμινάριο. Το σεμινάριο ήταν προσαρμοσμένο στο περιβάλλον λειτουργίας της ΕΨΥΠΕΑ και βοήθησε ουσιαστικά το προσωπικό της να νιώσει έτοιμο να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα έκτακτα περιστατικά.

Το Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Δημήτρη Κοντό και Αντώνη Κωνσταντή για την εξαιρετική τους παρουσίαση, την Διευθύντρια του παραρτήματος ΕΚΑΒ Πάτρας κα Αγγελική Κανελλοπούλου καθώς και την Υπεύθυνη Γραφείου Εκπαίδευσης κα Ρουμπίνα Παπακωνσταντινοπούλου, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και την άψογη συνεργασία τους.

Το Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ