Μετακίνηση της… υποστελέχωσης ζητά ο Λιβανός

Το ζήτημα της υποστελέχωσης των νοσοκομείων Μεσολογγίου και Αγρινίου ανέδειξε βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός, στη συνάντησή του με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Ο κ. Λιβανός, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι επισήμανε μεταξύ άλλων στην Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας ότι κρίνεται ανάγκη επιτακτική, η μετακίνηση ιατρών παθολόγων από άλλες νοσοκομειακές μονάδες της 6ης ΥΠΕ προς το νοσοκομείο του Μεσολογγίου το οποίο βρίσκεται πλέον σε οριακό στάδιο λειτουργίας.

Ο Σπ. Λιβανός τι θα απαντήσει για παράδειγμα του βουλευτές της Ηλείας αν το Υπουργείο μετακινήσει γιατρούς από το Νοσοκομείο του Πύργου προς το Νοσοκομείο του Μεσολογγίου; Μήπως υπάρχει στην Ελλάδα κάποιο νοσοκομείο με υπερβάλλοντα αριθμό παθολόγων; Είναι λύση στην υποστελέχωση η μετακίνησή της από νοσοκομείο σε νοσοκομείο; Δυστυχώς οι κυβερνητικοί βουλευτές προεκλογικά για να κερδίσουν πόντους απέναντι στο εκλογικό τους κοινό καταφέρνουν να αναδεικνύουν τα προβλήματα και την αποτυχία της κυβέρνησης να τα αντιμετωπίσει.