Νταυσάνη και Χάρος παραιτήθηκαν με αιχμές για Γκίζα και την επιτροπή για τα διόδια της Γέφυρας

Η Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Βασιλική Νταουσάνη και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας Μένιος Χάρος παραιτήθηκαν από την επιτροπή του Δήμου Ναυπακτίας, η οποία συγκροτήθηκε για τη μείωση των διοδίων της Γέφυρας- Ρίου Αντιρρίου. Στην επιστολή τους αφήνουν σαφείς αιχμές κατά του Δημάρχου Β. Γκίζα υπογραμμίζοντας ότι η επιτροπή αυτή με δική του υπαιτιότητα δεν λειτούργησε ποτέ.

Αναλυτικά η επιστολή τους :
Κύριε Δήμαρχε,
Σας ανακοινώνουμε ότι παραιτούμαστε από την επιτροπή η οποία είχε συγκροτηθεί με στόχο την μείωση των διοδίων, εξαιτίας της ανάλγητης τιμολογιακής πολιτικής της Γέφυρας Α.Ε, η οποία ανακοίνωσε από 1/1/2023 νέες αναπροσαρμοσμένες τιμές προς τα πάνω.

Ως πρόεδρος της επιτροπής δεν συγκαλέσατε ποτέ την επιτροπή ώστε να την ενημερώσετε σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί έως σήμερα για την μείωση των διοδίων, αλλά και σε ποιες ενέργειες θα πρέπει να προβούμε έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μοναδική επαφή που είχαμε μαζί σας, ήταν όταν σας επισκεφτήκαμε στο γραφείο σας και σας ενημερώσαμε για τα αποτελέσματα της σύσκεψης των φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο.

Όπως γνωρίζετε ως φορείς εκπροσωπούμε εκατοντάδες εργαζόμενους, οι οποίοι διέρχονται την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου προκειμένου να πάνε στην εργασία τους και οι οποίοι καθημερινά βλέπουν τα οικογενειακά τους εισοδήματα να εξανεμίζονται. Δεν μπορούμε πλέον να είμαστε μέλη μιας επιτροπής η οποία δεν λειτούργησε με υπαιτιότητα δικιά σας και το αποτέλεσμα είναι οι εργαζόμενοι να συνεχίζουν να επιβαρύνονται οικονομικά.