Κωστούλας : «Με 1000 οπαδούς – έκαστος – και άδεια της αστυνομίας ο τελικός στο Αγρίνιο»

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, μιλάει αποκλειστικά στο SDNA και βάζει τους δύο απαραίτητους….αστερίσκους για την προοπτική διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στο Αγρίνιο.
Το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο είναι μία από τις λύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι τις τελευταίες ώρες για τη διεξαγωγή του πολυθρύλητου τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Το SDNA επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, ο οποίος παρουσιάζεται κατ΄αρχήν θετικός για την μεταφορά του τελικού στο Αγρίνιο, βάζοντας ωστόσο δύο σημαντικούς…αστερίσκους.

«Μέχρι τώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μας. Το γήπεδο του Παναιτωλικού είναι μέσα στην πόλη κι όπως αντιλαμβάνεστε είναι θέμα κι απόφαση της αστυνομίας να δώσει το πράσινο φως για τη διεξαγωγή του τελικού υπό την παρουσία οπαδών και των δύο φιναλίστ.

Εμείς ως Παναιτωλικός κι από την στιγμή που η αστυνομία δώσει την άδεια δεν θα είχαμε αντίρρηση να φιλοξενήσουμε τον τελικό με περιορισμένο όμως αριθμό οπαδών. Χονδρικά θα έλεγα 1000 οπαδοί – μάξιμουμ – από κάθε ομάδα.

Ένα θέμα βεβαίως έχει να κάνει με τις εξέδρες, δεδομένου πως η κεντρική είναι πιο μεγάλη από τις άλλες.Εάν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συμφωνούσαν σε αυτό το νούμερο για την είσοδο των οπαδών και η αστυνομία δεν έχει αντίθετη άποψη θα μπορούσε να γίνει ο τελικός στο Αγρίνιο.

Το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό κι εμείς ως ΠΑΕ το νοικιάζουμε. Το γεγονός πάντως πως ο τελικός περιφέρεται από πόλη σε πόλη, δείχνει την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου».

πηγή : sdna.gr