Νοιάζονται για την εκλογή τους και όχι για τη νίκη του κόμματος;

Πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο. Όπως αποδείχθηκε, η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε καφέ του Αγρινίου εκτός από τα πολλά οργανωτικά προβλήματα που είχε, δημιούργησε και αρνητικές εντυπώσεις για το κόμμα λόγω της χαμηλής προσέλευσης πολιτών και της κινητοποίησης που όπως φαίνεται δεν έγινε από τα κομματικά στελέχη της περιοχής.

Φυσικά δεν επρόκειτο για μία κλασικού τύπου προεκλογική συγκέντρωση. Ωστόσο όταν το ΠΑΣΟΚ που είναι το τρίτο κόμμα καταφέρνει να κάνει στο Αγρίνιο μία συγκέντρωση 1.000 ατόμων, τι εντύπωση θα προκαλούσε η συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας που δεν έφτασε ούτε τα 300 άτομα; Είναι πραγματικά κρίμα για το κυβερνών κόμμα που υποτίθεται μάλιστα ότι έχει στόχο την αυτοδυναμία να μην μπορεί να κάνει μία συγκέντρωση στο Αγρίνιο. Και σημειωτέον ότι μιλάμε για μία πόλη πού είναι η Νέα Δημοκρατία έχει δήμαρχο και περιφερειάρχη εκλεγμένο από τα σπλάχνα της. Μα και μόνο τις οικογένειές τους να έφερναν στην ομιλία Μητσοτάκη οι υποψήφιοι βουλευτές, οι εργαζόμενοι στα γραφεία τους και οι λοιποί κομματικοί παράγοντες θα μάζευαν 500 άτομα.

Από ό,τι φάνηκε όμως κάποιοι νοιάζονται για την εκλογή τους και μόνο και όχι για τη νίκη του κόμματος. Το κόμμα έκανε μία συγκέντρωση με αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης, όταν κάποιοι διατείνονται ότι οι προσωπικές τους πολιτικές συγκεντρώσεις σπάνε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Τι λοιπόν έφταιξε και η συγκέντρωση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Αγρίνιο πήγε τόσο χάλια;