4η δράση της σύμπραξης Γυμνασίου Γαβαλούς, 2ου ΓΕΛ και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αγρινίου

4η Δράση
«Πρόγραμμα σύμπραξης τριών Σχολείων»
(2ο ΓΕΛ Αγρινίου-Γυμνάσιο Γαβαλούς-Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου)

«Η μαγεία του παιχνιδιού από το χθες στο σήμερα. Ένα σχολείο για όλους»

Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, στα πλαίσια της εσωτερικής & εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2022-2023, μαθητές και εκπαιδευτικοί από το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αγρινίου, το 2ο ΓΕΛ Αγρινίου και από το Γυμνάσιο Γαβαλούς είχαν την ευκαιρία να κάνουν την 4η συνάντησή τους αυτή τη φορά στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αγρινίου.

Στο πρόγραμμα πήρε μέρος αντιπροσωπεία μαθητών-εκπαιδευτικών και από τα τρία σχολεία. Η εμπειρία που αποκόμισαν όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ήταν πολύ μεγάλη.Η συνάντηση αυτή υλοποιήθηκε στο χώρο του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.- Λ. Αγρινίου με μεγάλη επιτυχία και ήταν αφιερωμένη στην εξέλιξη των παραδοσιακών παιχνιδιών από το χθες στο σήμερα.

Την έναρξη της δράσης προλόγισε ο Διευθυντής του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ Αγρινίου κ. Ανδρέας Φαναριώτης και χαιρέτησαν: ο κ. Νάκος Κωνσταντίνος ΠΕ03 Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών & Σχολικός Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης του Γυμνασίου Γαβαλούς, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γαβαλούς κ. Δανιάς Βασίλειος ΠΕ11 και η υπεύθυνη της δράσης για λογαριασμό του 2ου Λυκείου Αγρινίου κ. Τσιώλη Ευαγγελία ΠΕ02.

Έγιναν παρουσιάσεις δράσεων από το Γυμνάσιο Γαβαλούς, το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αγρινίου και το 2ο ΓΕΛ Αγρινίου. Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στη 3η δράση από το κάθε σχολείο είναι:

2ο ΓΕΛ Αγρινίου
Τσιώλη Ευαγγελία ΠΕ02, Φαρμάκης Γεώργιος ΠΕ02, Παντελή Στέλλα ΠΕ02 (Ειδικής Αγωγής).

Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου
Βαζούκη Γλυκερία ΠΕ30, Βελούδα Λαμπρινή ΠΕ80, Δασκαλοπούλου Ελένη ΠΕ30, Μπαμπάκου Βασιλική ΠΕ01, Μετσίνη Μυρτώ ΠΕ23, Βήκα Ελένη ΠΕ25.

Γυμνάσιο Γαβαλούς
Δανιάς Βασίλειος ΠΕ11 (Διευθυντής), Τρίμπου Γεωργία ΠΕ02, Χασιώτη Βασιλική ΠΕ02,

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
ΔΑΝΙΑΣ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΕ11 Msc