Τελευταίες πινελιές στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται τα έργα που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο για την ανακατασκευή του γηπέδου στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά. Έτσι σύντομα ο Δήμος Αγρινίου θα παραδώσει ένα ακόμη αθλητικό έργο, που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μετά το γήπεδο της Λεπενούς.

Η ανακατασκευή του γηπέδου του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά έχει προϋπολογισμό 670.000 ευρώ και προβλέπει την κατασκευή της κατάλληλης υπόβασης, έτσι ώστε να τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς. Προβλέπεται επίσης η κατασκευή αποστραγγιστικού δικτύου και μεταλλικής περίφραξης.

Ήδη το προηγούμενο διάστημα εκσυγχρονίστηκε το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου με την τοποθέτηση ιστών με προβολείς τύπου led. Πλέον έχει τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας και απομένουν οι τελευταίες πινελιές για να ολοκληρωθεί η εργολαβία.

Με τη νέα του μορφή οι αθλούμενοι, μικροί και μεγάλοι από την περιοχή, αλλά και τα τμήματα υποδομών του ΑΟ Ρηγανά, θα μπορούν να χαίρονται ένα σύγχρονο και λειτουργικό αγωνιστικό χώρο.