Ο δήμαρχος Αγρινίου «ξενάγησε» τους εκπαιδευτικούς του 7ου Γυμνασίου στο οσονούπω νέο τους «σπίτι»

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι έχουν οι εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου που σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να διδάξουν τους μαθητές τους σε ένα ολοκαίνουργιο σχολικό κτίριο.

Σήμερα πραγματοποίησαν επίσκεψη στο έργο και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, μεταξύ άλλων, αφού τους ξενάγησε στο χώρο τους εξήγησε με ποιους τρόπους διασφαλίζεται η ενεργειακή αυτονομία της σχολικής μονάδας, που κατασκευάζεται με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές.

Η ανάρτηση του σχολείου:
Σήμερα, οι εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε το νέο μας, υπό κατασκευή, σπίτι!! Ο Δήμαρχος κ. Παπαναστασίου μας γνώρισε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κτιρίου, την συμβολή του στην “πράσινη μετάβαση”, την εξοικονόμηση πόρων για τον Δήμο μας αλλά και την πολύπλευρη αξιοποίηση του. Το σχολείο μας, θα είναι “σπίτι” ευάερο, ευήλιο, ενεργειακά αυτόνομο, “πράσινο”, που θα δίνει την δυνατότητα στα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε όμορφο περιβάλλον και στους εκπαιδευτικούς να δημιουργούμε σε σύγχρονες συνθήκες και δεδομένα.

Ακόμη μια φορά, Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αγρίνιου και τα στελέχη του Δήμου μας για το όραμα τους, για τον κόπο που καταβάλουν. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τους εργαζόμενους στην κατασκευή του, την ανάδοχο εταιρεία για την μεθοδικότητα τους. Ο Αντιδήμαρχος Δια Βίου Μάθησης κος Γ. Καραμητσόπουλος και ο Παιδαγωγικά Υπεύθυνος Σύμβουλος Εκπαίδευσης κ Α. Βετσόπουλος είχαν την χαρά να συμμετάσχουν στην επίσκεψη. Με το καλό για όλους και κυρίως για την πόλη μας!!!