Ποιοι θα «απορροφήσουν» τους συνδυασμούς που θα μείνουν στη μέση;

Αν όχι καθημερινά, σίγουρα μέρα παρά μέρα, στο Μεσολόγγι έχουμε ανακοινώσεις. Ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο Αγρίνιο.

Τις τελευταίες εβδομάδες ιδίως τα δύο αδέλφια που διεκδικούν τη δημαρχία, ο νυν δήμαρχος Κώστας Λύρος και ο αδελφός του Θανάσης, επιδίδονται σε ανακοινώσεις υποψηφίων. Στους λοιπούς ενδιαφερόμενους για τη δημαρχία του Μεσολογγίου δεν παρατηρείται τόσο έντονη κινητικότητα και αυτού του τύπου η επικοινωνιακή διαχείριση στην κατάρτιση των συνδυασμών.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα και ότι δεν προχωρά η κατάρτιση των συνδυασμών. Προχωρά, αλλά όχι με τον ίδιο ρυθμό για όλους… Ωστόσο το… στοίχημα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Μεσολογγιτών, γνωρίζοντας ότι είναι κάπως απίθανο στο τέλος το Μεσολόγγι να έχει 10 υποψηφίους δημάρχους, είναι το ποιος δεν φτάσει μέχρι το Πρωτοδικείο για να καταθέσει συνδυασμό και ποιον θα στηρίξει στο τέλος; Ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ποιοι θα καταφέρουν να… «απορροφήσουν» άλλους συνδυασμούς που έμειναν στη μέση…