Η εξήγηση όταν «πουλάνε», τα έργα που δεν είναι «βιτρίνα»…

Επίβλεψη – προεκλογική συγκέντρωση στο Αγγελόκαστρο

Οι επίβλεψη που κάνουν οι αυτοδιοικητικοί στα υπό εξέλιξη έργα ανέκαθεν είχε ουσιαστικό, αλλά και επικοινωνιακό χαρακτήρα. Και οι παλιότεροι ξέρουν πολύ καλά ότι χρειάζεται και η επικοινωνία για τα έργα που δεν «πουλάνε» τόσο πολύ, δεν είναι «βιτρίνα»…

Πλέον όμως οι καιροί έχουν αλλάξει και ίσως περισσότεροι σε σχέση με το παρελθόν να εκτιμούν και τα έργα που δεν έχουν «βιτρίνα». Πόσο μάλλον όταν μιλάμε σε εποχές κλιματικής αλλαγής για έργα αντιπλημμυρικού χαρακτήρα.

Κάπως έτσι έγινε μια μίνι προεκλογική συγκέντρωση τις προάλλες στο Αγγελόκαστρο, όταν βρέθηκαν στο Δίμηκο ο Περιφερειάρχης Νεκτ. Φαρμάκης και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαυρομμάτης. Οι εργασίες που εκτελεί η Περιφέρεια εκεί έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των κατοίκων της περιοχής, με αποτέλεσμα η επίβλεψη του έργου από τους αιρετούς της Περιφέρειας να γίνει παρουσία αρκετών κατοίκων της περιοχής.

«50 χρόνια είχε να γίνει ουσιαστική παρέμβαση στο Δίμηκο. Η παρουσία του κόσμου ήταν ενδεικτική της αναγκαιότητας» ανέφερε με νόημα στα social media o Θ. Μαυρομμάτης για να εξηγήσει την παρουσία του κόσμου.