ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου: «Του Κουτρούλη ο Γάμος» στον αύλειο χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου φιλοξενεί το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με το έργο «Του Κουτρούλη ο Γάμος» του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή, το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ στον Αύλειο χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου, στις 9.30 μ.μ., με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

σκηνοθεσία-διασκευή: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ
σκηνικά-κοστούμια: ΚΕΝΝΥ ΜΑΚΛΕΛΛΑΝ
μουσική: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΙΑΤΖΙΑΣ
σχεδιασμός φωτισμών: ΛΟΥΚΑΣ ΘΑΝΟΣ
βοηθός σκηνοθέτη : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
φωτογράφιση: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΒΕΡΔΑΣ
βιντεοσκόπηση: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΟΠΕΤΑΣ
μακιγιάζ:ΙΝΑ ΤΣΕΛΙΟΥ

παίζουν οι ηθοποιοί:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΡΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΤΣΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΡΛΑΛΗΣ
ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

λίγα λόγια για το έργο:
Ο πάμπλουτος άλλα ταπεινής καταγωγής Εμμανουήλ Κουτρούλης, ράφτης από
την Σύρα, καταφθάνει στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον υπηρέτη του Στροβίλη, αποφασισμένος να ζητήσει σε γάμο την πανέμορφη, φιλόδοξη και κατά πολύ νεότερή του Ανθούσα.Η Ανθούσα που έχει, κρυφά από τον πατέρα της δεσμό με τον νεαρό κομψευόμενο Ξανθούλη, θέλοντας να αποφύγει αυτό τον αταίριαστο γάμο θέτει έναν όρο που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί. Θα παντρευτεί τον Κουτρούλη, μόνο αν αφήσει τη ραπτική και γίνει Υπουργός…Ο ανταγωνισμός των τότε Μεγάλων Δυνάμεων, η προθυμία συναλλαγής ορισμένων εκδοτών, η ευκολία με την οποία διάφοροι τοπικοί κομματάρχες, αλλάζουν στρατόπεδο, η ματαιοδοξία κάποιων καλλιτεχνών που σπεύδουν να υμνήσουν το νέο αστέρι της πολιτικής, οι εκβιασμοί, τα σκάνδαλα και φυσικά η ευπιστία του μέσου νεοέλληνα ψηφοφόρου, θα κάνουν το θαύμα τους …

• Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση, παρακαλούνται να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες στα τηλέφωνα του θεάτρου 26410 – 21158 & 46452 από τις 9.00 π.μ – 13.00μ.μ. για κρατήσεις θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου «Του Κουτρούλη ο Γάμος» στον αύλειο χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου