Γ. Παπαναστασίου : Δημοπρατείται το ταρτάν του ΔΑΚ Αγρινίου

φωτό : Κώστας Παραβατός

Την πάσα πήρε ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, από τη διοργάνωση του 1ου Agrinio Beach Volley Cup για να μιλήσει για τις αθλητικές υποδομές και το βάρος που δίνει η δημοτική αρχή σε αυτές.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα το πρωί για τη συγκεκριμένη διοργάνωση έκανε λόγο για συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου και γνωστοποίησε ότι στις 4 Ιουλίου πρόκειται να δημοπρατηθεί ένα ακόμη αθλητικό έργο, η ανακατασκευή του ταρτάν στίβου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο. Παράλληλα εκτίμησε ότι σήμερα οι αθλητικές υποδομές του Δήμου έχουν βελτιωθεί εντυπωσιακά σε σχέση την εικόνα που είχαν όταν παρέλαβε τη διοίκηση του Δήμου Αγρινίου το 2014.

«Προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στις αθλητικές υποδομές»

Ενώ για μια ακόμη φορά επανέλαβε το έλλειμμα που δημιουργήθηκε στο Αγρίνιο αναφορικά με τις αθλητικές υποδομές σε προηγούμενες δεκαετίες.

«Το Αγρίνιο από τα Ολυμπιακά Έργα «πήρε» ένα προπονητήριο αντίστοιχο με της Βόνιτσας και του Αντιρρίου. Τη στιγμή που άλλες περιοχές, με πολύ μικρότερο πληθυσμό «πήραν» γήπεδα 1.200 θέσεων. Δε νοείται το Αγρίνιο να μην έχει 50αρα πισίνα και κλειστό 1.200 θέσεων», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου και πρόσθεσε με νόημα «πέρασαν εποχές που χάσαμε τα τρένα να περνούσαν, τώρα προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».