Άρχισε τις ανακοινώσεις για τις εκλογές ο Φαρμάκης

Ανακοίνωσε τρεις υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στην Αιτωλοακαρνανία

Σε ανακοινώσεις προχώρησε αυτές τις ημέρες ο Νεκτάριος Φαρμάκης αναφορικά με το ψηφοδέλτιο που παρουσιάσει τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας. Ο ανακοινώσεις του νυν Περιφερειάρχη αφορούν και τους τρεις νομούς. Στην Αιτωλοακαρνανία ανακοινώθηκαν τρεις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Δύο είναι τα νέα πρόσωπα και ένας ακόμη που θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Ο… παλιός είναι ο Γιάννης Σύψας που υπήρξε στο παρελθόν αντιδήμαρχος Ναυπάκτου.Τα νέα πρόσωπα είναι ο Βαγγέλης Σακκάς και Κώστας Δαουτίδης.

Ο Βαγγέλης Σακκάς είναι εκπαιδευτικός και εργάζεται στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αγρινίου, ενώ κατάγεται από την περιοχή του Ξηρομέρου. Ο Κώστας Δαουτίδης, έμπειρος στα αυτοδιοικητικά, είναι αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου.

Πάντως ο Νεκτάριος Φαρμάκης δεδομένης της συγκυρίας των εθνικών εκλογών βρίσκεται στη… βολική θέση να προετοιμάζει έγκαιρα το ψηφοδέλτιό του, ακόμη κι αν δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή ποιοι θα είναι οι βασικοί του αντίπαλοι στις εκλογές του Οκτωβρίου.