Tα φώτα… στο Γρηγόρη Θεοδωράκη

To ενδιαφέρον μέσων ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας συγκεντρώνει ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία Γρηγόρης Θεοδωράκης. Η τοποθέτησή του εξάλλου από τον Αλέξη Τσίπρα στην εκλογική επιτροπή που συστάθηκε μετά την ήττα στις εκλογές της 21ης Μάϊου δεν πέρασε απαρατήρητη.

Το αν είναι «πουλέν» του ΣΥΡΙΖΑ ο λογογράφος του Αλέξη Τσίπρα, όπως γράφουν τα παραπολιτικά είναι parapolitika.gr είναι κάτι πολύ σχετικό, καθώς για να εκλεγείς βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία με την πρώτη δεν φτάνει η κομματική γραμμή και μάλιστα ενός κόμματος υπό κατάρρευση.

Γράφουν λοιπόν τα parapolitika:

Γρηγόρης Θεοδωράκης: Ο λογογράφος του Τσίπρα είναι το επόμενο «πουλέν» του ΣΥΡΙΖΑ – Εκλέχθηκε βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία

Το επόµενο «πουλέν» του κεντρικού συστήµατος της Κουµουνδούρου λέγεται πως θα είναι ο νεοεκλεγείς βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Γρηγόρης Θεοδωράκης.

Ποιος είναι
Πρόκειται για τον 51χρονο πρώην γενικό γραµµατέα ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., που είναι και εκ των λογογράφων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.