Φορτσάρει για το ψηφοδέλτιο ο Φαρμάκης

Στην κατάρτιση του συνδυασμού του για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου φαίνεται πως έχει επιδοθεί αυτή την εποχή ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης χθες ανακοίνωσε μερικούς ακόμη υποψηφίους που θα συμμετέχουν στο συνδυασμό του. Δύο από αυτούς θα είναι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Αιτωλοακαρνανία. Πρόκειται για το Λεωνίδα Δανιά και το Φώτη Σκληρό που θα στηρίξουν το Νεκτ. Φαρμάκη στη προσπάθειά του για την επανεκλογή. Ενώ προ ημερών είχαν ανακοινωθεί ακόμη τρεις υποψήφιοι στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως παίζει μόνος του στο γήπεδο, αφού τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΠΑΣΟΚ έχουν αναμενόμενα επικεντρωθεί στη μάχη των εθνικών εκλογών και δεν έχουν αποφασίσει ποιους θα επιλέξουν να στηρίξουν για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τούτο δοθέντος ο Νεκτάριος Φαρμάκης κερδίζει πολύτιμο χρόνο ενόψει της κούρσας των περιφερειακών εκλογών. Οι βασικοί του αντίπαλοι για την Περιφέρεια, θα έχουν ουσιαστικά ένα περιθώριο λιγότερο από δύο μήνες για να καταρτίσουν το ψηφοδέλτιό τους. Γεγονός που δίνει σε πρώτη φάση τουλάχιστον το πάνω χέρι στο νυν Περιφερειάρχη.