O γνωστός (κατά της Ελλάδας) Παπαδημούλης

Must τα tweets Παπαδημούλη για το μεταναστευτικό

Διαχρονικά κατά της Ελλάδας και με ευνόητους… λόγος να είναι ευαίσθητος στο μεταναστευτικό, ο Δημήτρης Παπαδημούλης δεν θα μπορούσε να μην μας απασχολήσει με τα tweets του μετά τη ναυτική τραγωδία ανοιχτά της Πύλου.

«Το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο με πρόσφυγες και μετανάστες πλήττει τις Ευρωπαϊκές αξίες και εκθέτει την Ελλάδα για τις ευθύνες της στη διάσωση τους» έγραψε σε ανάρτηση ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο λίγο αργότερα προχώρησε σε μία ανεπαίσθητη διόρθωση, λέγοντας ότι τελικά το πολύνεκρο ναυάγιο εκθέτει όχι την Ελλάδα, αλλά «όσους είχαν ευθύνη και δυνατότητα για τη διάσωση τους». Όχι Γιάννης, δηλαδή, Γιαννάκης.

Βέβαια για το Δημήτρη Παπαδημούλη δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να είναι έκθετοι ούτε οι διακινητές, ούτε οι χώρες από τις οποίες φεύγουν οι μετανάστες και σφυρίζουν αδιάφορα απέναντι στα κυκλώματα.