Ο Λίνος Μπλέτσας το «δυνατό» όνομα στο ψηφοδέλτιο Φαρμάκη

Μεγάλες αλλαγές, που ετοιμάζει ο Νεκτάριος Φαρμάκης στο ψηφοδέλτιο που θα παρουσιάσει στην Αιτωλοακαρνανία στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

Θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι σε αυτές τις εκλογές, στην Αιτωλοακαρνανία ειδικά, ο νυν περιφερειάρχης θα μπορούσε να επαναπαυτεί στην… τοπική ψήφο και το σχεδόν 45%, που έλαβε στις προηγούμενες εκλογές. Ωστόσο γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η μεγάλη διαφορά που πήρε στην Αιτωλοακαρνανία του έδωσε το πλεονέκτημα να πάει στο δεύτερο γύρο των εκλογών με τον αέρα του νικητή, σχεδιάζει την περαιτέρω ενδυνάμωση και ανανέωση του ψηφοδελτίου του. Ήδη ανακοινώθηκαν κάποιοι υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων και νέα πρόσωπα.

Ωστόσο η πιο ηχηρή προσθήκη είναι ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Λίνος Μπλέτσας, που ανακοινώθηκε σήμερα και σηματοδοτεί μια σημαντική αναβάθμιση στο τεχνοκρατικό προφίλ του συνδυασμού του νυν Περιφερειάρχη.

“Ο Λίνος Μπλέτσας, επιστήμονας με βαθιά γνώση της σημασίας των άρτιων και σύγχρονων υποδομών και άνθρωπος με γνωστή δημόσια «περπατησιά», θα είναι κοντά μας στη νέα προσπάθεια για να κάνουμε την Αιτωλοακαρνανία ακόμα καλύτερη και τη Δυτική Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή.Τον καλωσορίζω στον στίβο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης!” ανέφερε ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε σχετική του δήλωση.