Διαχωρίζει τη θέση του από το Λοβέρδο ο Δ. Κωνσταντόπουλος

«ΠΑΣΟΚ σταθερά & αταλάντευτα!»

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ πυροδότησε διάφορες φήμες. Η παραίτηση ίσως να μην ήταν τόσο αιφνιδιαστική, αφού πολλοί γνώριζαν ότι μετά την εσωκομματική μάχη που ανέδειξε νικητή το Νίκο Ανδρουλάκη, οι δύο άνδρες ήταν «δύο ξένοι» στο ίδιο κόμμα.

Η φημολογία μετά την αποχώρηση Λοβέρδου περιλαμβάνει σενάριο από την ένταξη του στην ΝΔ, μέχρι τη δημιουργία νέου κόμματος. Διόλου τυχαία χθες ο μέχρι πρότινος βουλευτής του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, που διαχρονικά βρίσκονταν κοντά στον Ανδρέα Λοβέρδο, έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του από τον αποχωρήσαντα.

«ΠΑΣΟΚ σταθερά & αταλάντευτα!» έγραψε σε ανάρτησή του στα social media. «Με το ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα, με συνέπεια, σταθερότητα και με σεβασμό στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας που με έστειλαν στη Βουλή για 8,5 χρόνια να τους εκπροσωπήσω, είμαι εδώ πιστός στις αξίες μας, στις αρχές και την ιστορία μας, ώστε να συνεχίσουμε αυτόν τον ωραίο αγώνα που ξεκινήσαμε, ανταποκρινόμενοι στο όραμα του ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου, για μια μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη!»