Μαυρομμάτης overdose: Η πρώτη συγκέντρωση για τις περιφερειακές εκλογές

Ήταν ουσιαστικά η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση για τις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου. Σίγουρα η πρώτη στην Δυτική Ελλάδα και ίσως και πανελλαδικά. Ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Θανάσης Μαυρομμάτης επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε στο Αγρίνιο.

Και η συμμετοχή των πολιτών ήταν τόσο μεγάλη που θύμισε συγκέντρωση επικεφαλής ψηφοδελτίου και όχι ενός υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου. Το σύνθημά του όλο το προηγούμενο διάστημα “έργα και όχι λόγια” φαίνεται να το κάνει πράξει και από την πλευρά της μια μεγάλη μερίδα της τοπικής κοινωνίας, που με τη παρουσία της έδειξε να αναγνωρίζει στον Θ. Μαυρομμάτη την συμβολή του στο συνολικό έργο της Περιφερειακής Αρχής του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Από την πλευρά του ο κ. Μαυρομμάτης ευχαρίστησε τους πολιτές για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση αυτή. «Ένα ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, για τη χθεσινή παρουσία σας στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν αυτό που νιώθω. Η τιμή που κάνατε σε εμένα και στον Νεκτάριο Φαρμακη πολλαπλασιάζει την ευθύνη απέναντι σας. Θα υποσχεθώ μόνο ένα: Σκληρή δουλειά. Για τον τόπο μας και για τους ανθρώπους του. Όλους εσάς …», έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Μαυρομμάτης.