Συμφώνησε με τον Πέδρο Σίλβα Τορεχόν ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός τα βρήκε σε όλα με τον Πέδρο Σίλβα Τορεχόν, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρώσει την τρίτη φετινή του μεταγραφή ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου τα έχει βρει σε όλα με τον Πέδρο Σίλβα Τορεχόν, ο οποίος αναμένεται την Κυριακή στο Αγρίνιο για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ακολούθως, θα ανηφορίσει για το Καρπενήσι, εκεί όπου βρίσκεται η ομάδα του Γκάμπριελ Σούρερ, για να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Έτσι, ο Αργεντινός αριστερός μπακ θα επιστρέψει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά το 2017 και το πέρασμά του από τη Μίντλεσμπρο. Όσον αφορά τον τελευταίο σύλλογο που αγωνίστηκε, αυτός ήταν η Μπόστον Ρίβερ της Ουρουγουάης, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, ο Παναιτωλικός θα προχωρήσει σε τουλάχιστον μία μεταγραφή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής και ήδη βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις που έχουν προκριθεί από τους ανθρώπους τους συλλόγου, αλλά και από τον Γκάμπριελ Σούρερ. Οι Αγρινιώτες καταβάλουν προσπάθεια για να το βρουν τόσο με τους ποδοσφαιριστές, όσο και με τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται, μιας και δεν πρόκεται για ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά.

πηγή : sport-fm.gr