Επίσκεψη Σταϊκούρα στο Άκτιο– Αμβρακία στην τελευταία στροφή πριν την παράδοση

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας και η υφυπουργός για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, πραγματοποίησαν σήμερα οδοιπορικό τους στα έργα της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, συνοδευόμενοι από τους γ.γ. Υποδομών Μαρία-Ελλη Γεράρδη και Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά.

Αρχικά επισκέφθηκαν το εργοτάξιο του αυτοκινητοδρόμου Ακτίου- Αμβρακίας, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατασκευής του και ενημερώθηκαν από τους αρμοδίους της κατασκευάστριας εταιρείας για την πρόοδο των εργασιών. Η παράδοση του τμήματος, Λουτράκι Αμφιολχίας – Δρυμός Βόνιτσας, που απομένει για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα, αναμένεται εντός του φθινοπώρου και σε κάθε περίπτωση πριν από το τέλος της χρονιάς.

«Η Δυτική Ελλάδα αλλάζει! Η Ελλάδα αλλάζει! Σήμερα το πρωί επισκεφθήκαμε ένα εξαιρετικής σημασίας έργο, τα περίπου 49 χιλιόμετρα του Άκτιο-Αμβρακία. Σε τρία χρόνια, 2020-2023, ολοκληρώνεται ένας ακόμα ασφαλής αυτοκινητόδρομος, που θα φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη σε έναν ευλογημένο τόπο», σημείωσε η κυρία Αλεξοπούλου.

Άκτιο-Αμβρακία : Επίσκεψη