Νοσοκομείο Αγρινίου: Διακομιδή σαν… καταδίωξη με ευτυχή κατάληξη

Σωτηρία παρέμβαση των αστυνομικών 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο, όταν δύο αστυνομικοί εντόπισαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο με αναμμένα τα alarm να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το Αγρίνιο από την ανατολική είσοδο της πόλης.

Ξεκίνησαν καταδίωξη καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς, γρήγορα όμως διαπίστωσαν πως ο οδηγός του αυτοκινήτου, μετέφερε στο Νοσοκομείο Αγρινίου ένα συγγενικό του πρόσωπο, έναν άνδρα γύρω στα 60, που αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Έτσι με πρωτοβουλία του επικεφαλής του πληρώματος, Υπαστυνόμου Α’, Λάμπρου Σκουφή μπήκαν μπροστά του και “άνοιξαν” το δρόμο μέχρι το νοσοκομείο, ώσπου με τη συνδρομή ενός διασώστη του ΕΚΑΒ από την πύλη του Νοσοκομείου ξεκίνησαν στο φορείο την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, με ευτυχές αποτέλεσμα να προλάβουν την ανακοπή. Στην συνέχεια ο ασθενής διασωληνώθηκε και παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ.

Ο καρδιολόγος μάλιστα του Νοσοκομείου ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για τη συνδρομή τους σε αυτή την ιδιότυπη διακομιδή, που έμοιαζε και με αστυνομική καταδίωξη, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά πως η εξέλιξη μπορεί να ήταν διαφορετική ακόμη και για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη καθυστέρηση.