Συναυλία με τη Στέλλα Κονιτοπούλου στο Θέρμο την Τετάρτη 23/8

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικόλαος Κοροβέσης και ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας σας προσκαλούν σε μια «γιορτινή θαλασσινή συναυλία» με τη Στέλλα Κονιτοπούλου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 στον χώρο εκδηλώσεων Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου είναι μια άξια συνεχιστής (6ης γενιάς) του ονόματος και της ιστορίας της αρχαιότερης θαλασσινής οικογένειας μουσικών (με καταγωγή από τον Κυνίδαρο της Νάξου)- παρουσιάζει, με τους συνεργάτες της, αγαπημένα νησιώτικα, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια. Μαζί της καταξιωμένοι μουσικοί με παραδοσιακά όργανα που θα χαρίσουν στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Επίσης έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, ενώ έχει διαγράψει και τη δική της επαγγελματική πορεία στο χώρο του νησιώτικου τραγουδιού. Επιπλέον έχει λάβει διάφορες βραβεύσεις και έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που έχει ως στόχο τη διάνθιση της καθημερινότητας με πολιτιστικά γεγονότα που συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της σχέσης του ανθρώπου με το ιστορικό και φυσικό περιβάλλον, υπό τους ήχους μουσικής που συνδέονται άμεσα με την παράδοση.

Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου 2023 και ώρα 21.30 μ.μ στον χώρο εκδηλώσεων Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.