Ημιεπίσημη η στήριξη της ΝΔ στο Γ. Αποστολάκη

Η ΝΔ δεν πρόκειται σε μικρομεσαίους Δήμους να δώσει επίσημα τη στήριξή της σε υποψηφίους Δημάρχους. Στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας όμως ο Γ. Αποστολάκης φαίνεται ότι έχει την ημιεπίσημη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος.

Αυτή ήρθε μέσω του υπουργού Εργασίας και αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μέσω βίντεο που προβλήθηκε προ ημερών σε προεκλογική εκδήλωση του νυν δημάρχου του Γιώργου Αποστολάκη μίλησε με κολακευτικά λόγια για το Γ. Αποστολάκη και τη συνεργασία τους το προηγούμενο διάστημα, που εκείνος ήταν υπουργός Ανάπτυξης. “Οι δημότες του πρέπει να ξέρουν ότι έχουν ένα δήμαρχο που ξέρει να διεκδικεί και να παίρνει τους πόρους από την κεντρική κυβέρνηση” είπε χαρακτηριστικά ο Αδ. Γεωργιάδης μέσω του εν λόγω βίντεο εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι “οι κάτοικοι της περιοχής δύσκολα θα χάσουν έναν τόσο καλό δήμαρχο”.

Με εγκωμιαστικά λόγια στο πρόσφατο παρελθόν είχε μιλήσει και ο Γ. Αποστολάκης για τον Αδώνι Γεωργιάδη. Κατά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τον σχεδιασμό προγράμματος Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων για την περιοχή του Αμβρακικού, ο Γ. Αποστολάκης εκφράζοντας τη σιγουριά του για την επιτυχία του προγράμματος είχε πει για το τότε Υπ. Ανάπτυξης : «Από τη στιγμή που έχουμε και εσάς μαζί και ξέρουμε πόσο δυναμικός είστε και πόσο αποτελεσματικός, εγώ το λέω αυτό όπου και να βρεθώ, γιατί σας πιστεύω».

Οπότε ο Αδ. Γεωργιάδης ανταπέδωσε… Εξάλλου στην πολιτική αυτές οι φιλοφρονήσεις συνήθως είναι “δανεικές”… Πάντως ο Γ. Αποστολάκης αν και κάθε άλλο παρά από τη ΝΔ προέρχεται, επέτυχε να έχει μια τέτοια δήλωση στήριξης από τον αντιπρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος, κάτι που πολλοί άλλοι υποψήφιοι στην Αιτωλοακαρνανία, θα το ήθελαν, αλλά δύσκολα θα το πάρουν, παρόλο που προέρχονται από τα σπλάχνα της ΝΔ.