Με πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο συνδυασμός του Κ. Καρπέτα

Έντονο «χρώμα» ΣΥΡΙΖΑ έχει ο συνδυασμός του Κώστα Καρπέτα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Και στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας στο ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο συμμετέχουν αρκετά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και πολιτευτές του κόμματος που συμμετείχαν στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Στην Αιτωλοακαρνανία για παράδειγμα ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι συμμετέχουν η Μαρία Τριανταφύλλου και η Ειρήνη Τσιμπλή που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, αλλά και η Ηρώ Ζαβογιάννη που ήταν υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015, αλλά και του 2019.

Πάντως επειδή από την παράταξη Κατσιφάρα στη Περιφέρεια προήλθαν τόσο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ, όσο και αυτός του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα πολλοί να μιλούν για «διχοτόμηση» του ΠΑΣΟΚ, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται καθώς το «χρώμα» Κατσιφάρα δεν υπάρχει στο ψηφοδέλτιο του Κ. Καρπέτα στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς μόνο ένας υποψήφιος από το συνδυασμό Κατσιφάρα βρίσκεται σήμερα στο πλευρό του Κ. Καρπέτα.