Προτεραιότητα Μαυρομμάτη ο νέος ασφαλτοτάπητας στην Καμαρούλα

Με νέο ασφαλτοτάπητα στρώθηκαν τα πρώτα χιλιόμετρα του δρόμου Αγρίνιο – Καρπενήσι στο ύψος της Καμαρούλας. Όχι δεν μιλάμε για το νέο δρόμο που κατασκευάζει το Υπουργείο Υποδομών και καρκινοβατεί εδώ και χρόνια, αλλά για τον υφιστάμενο δρόμο, αρμοδιότητας της Περιφέρειας, που περνά μέσα από τον οικισμό της Καμαρούλας.

Σύμφωνα με την προτεραιοποίηση των αναγκών που έχει κάνει ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Θανάσης Μαυρομμάτης, το συγκεκριμένο σημείο επιλέχθηκε να ανακατασκευαστεί μέσα από την εργολαβία που εκτελείται αυτή την εποχή από την Περιφέρεια καθώς για παρά πολλά χρόνια δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση από την Περιφέρεια.

Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια ο δρόμος στην Καμαρούλα έχει υποστεί επιβάρυνση από βαριά οχήματα λόγω και της κατασκευής του νέου δρόμου από το Υπουργείο και η παρέμβαση ήταν αναγκαία. Όπως αναφέρει ο Θανάσης Μαυρομμάρης “ένα ακόμη πρόβλημα δεκαετιών αποκαθίσταται” και έτσι οι κάτοικοι της Καμαρούλας θα έχουν ένα ασφαλέστερο δρόμο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.