Καμία αναφορά στη νομιμότητα του έργου

Νερό κι αλάτι οι παρανομίες…

Παραδόξως ο Δήμαρχος στα εγκαίνια της ανάπλασης του Πάρκου ξέχασε να πει ότι αυτό είναι ένα νόμιμο έργο, εν αντιθέσει με τις παρανομίες των προκατόχων του.

Και θα έπρεπε να το αναφέρει, γιατί πολλοί στα social media του γράφουν για τα 10 χρόνια που μεσολάβησαν για να γίνει η ανάπλαση του Πάρκου. Αυτό όμως ήταν η απόρροια ενός παράνομου, όπως μας είπε το ΣτΕ, έργου που έκανε η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Αγρινίου. Τέτοια εποχή ήταν ακριβώς πριν από 10 χρόνια που η τότε Δημοτική Αρχή εκτός από το να εκτελεί ένα παρανόμο έργο, έστελνε ως “προοδευτική” τα ΜΑΤ σε όσους αντιδρούσαν.

Και επειδή στην πόλη υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι που πιστεύουν ότι ο Μοσχολιός έχασε τις εκλογές το 2014 εξ’ αιτίας μόνο του Πάρκου, έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να ακυρώσουν ή να καθυστερήσουν τη μελέτη που έκανε η Δημοτική Αρχή Παπαναστασίου. Όλα αυτά τα ξέχασε παραδόξως ο Γιώργος Παπαναστασίου. Όπως επίσης ξέχασε ως Δήμαρχος -γιατί η απόφαση του ΣτΕ βγήκε επί θητείας του- να ζητήσει τα ρέστα από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Αγρινίου, που παρανόμησαν. Νερό κι αλάτι οι παρανομίες…

Έτσι λοιπόν σήμερα αν ο ίδιος χαίρεται με το αποτέλεσμα της ανάπλασης του Πάρκου, τα εννιά χρόνια που μεσολάβησαν, “μετριάζουν” πολύ αυτό το αποτέλεσμα.