Τα εκλογικά στοιχήματα για Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Περιφέρεια

Μια σειρά από δήμους και περιφέρειες ανά την Ελλάδα περιλαμβάνει πλέον η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία Stoiximan στις επιλογές για ποντάρισμα. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Δυτική Ελλάδα, όπου εκτός από την Περιφέρεια υπάρχουν αποδόσεις και για τους μεγαλύτερους δήμους Πατρών, Πύργου, Αγρινίου, Ι.Π. Μεσολογγίου και Αιγίου.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το δήμο Πατρέων οι Φαρμάκης και Πελετίδης θεωρούνται σίγουροι για την επικράτηση βάσει των αποδόσεων, καθώς αμφότεροι έχουν απόδοση 1.01…! Ουσιαστικά προεξοφλείται η επανεκλογή τους. Στο δήμο Αγρινίου ο Γ. Παπαναστασίου θεωρείται φαβορί έστω και με μικρή διαφορά από τον Κ. Πιστιόλα, με τις αποδόσεις να είναι 1,55 για το δήμαρχο και 2 για τον αντίπαλό του. 7 είναι η απόδοση για το Δημήτρη Τραπεζιώτη, 15 για τον Τίμο Παπανικολάου και 25 για το Στέλιο Μερμίγκη.

Στο Μεσολόγγι που υπάρχουν περισσότεροι υποψήφιοι που διεκδικούν τη δημαρχία οι αποδόσεις είναι καλύτερες. Αυτοί που είναι πιθανότερο να πάνε στο β γύρο των εκλογών, σύμφωνα με αυτές, είναι ο νυν δήμαρχος Κώστας Λύρος με απόδοση 2,25 και ο Νίκος Καραπάνος με απόδοση 2,50. Οι υπόλοιποι ακολουθούν με μεγαλύτερες αποδόσεις. Τρίτος είναι ο Σπ. Διαμαντόπουλος με 4, ακολουθούν με την ίδια απόδοση (8,5) οι Θ. Λύρος και Π. Κατσούλης, έπεται η Όλγα Δασκαλή με 12, προτελευταίος ο Σπ. Βασιλείου με 15 και τελευταία η Βάνα Πατρινού με 25.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποδόσεις – προβλέψεις μπορεί να αλλάξουν το επόμενο διάστημα ανάλογα με τις εκτιμήσεις που κάνουν οι στοιχηματικές εταιρείες.