Θαυμάσια η συναυλία – αφιέρωμα στον Πυθαγόρα από τον Χρήστο Παντούλα

Θαυμάσια συναυλία στην πλατεία Δημοκρατίας σε ένα ακόμη αφιέρωμα στον Αγρινιώτη στιχουργό Πυθαγόρα Παπασταματίου από τον Χρήστο Παντούλα και τους συνεργάτες του.

Μία ακόμη συναυλία που θα μείνει στην ιστορία του Αγρινίου διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου με τον Χρήστο Παντούλα και τους συνεργάτες του, η οποία καταχειροκροτήθηκε από εκατοντάδες Αγρινιώτες που κατέκλυσαν την πλατεία Δημοκρατίας την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

“Αφιέρωμα στον Πυθαγόρα” ήταν ο τίτλος του αφιερώματος που ερμήνευσαν μοναδικά ο εξαιρετικός Χρήστος Παντούλας πλαισιωμένος από τους επίσης εξαιρετικούς τραγουδιστές: Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου, Πλακίδα Κωνσταντίνο και Φούκα Ανδρέα.

Συμμετείχαν επίσης οι καταξιωμένοι Αγρινιώτες μουσικοί :Σκαβάρας Γιώργος – κιθάρες,Μαρούσκος Μάριος – μπάσο,Χαραλάμπους Γεώργιος – πλήκτρα, Σκαβάρας Σπυρίδων – λαούτο-κλαρινέτο, Φραγκάκης Κωνσταντίνος – ντραμς και Σκουμάντζος Βασίλειος – κρουστά.

Στα μπουζούκια ήταν οι : Μαντέλος Κωνσταντίνος και Βλαχοδήμος Γεώργιος. Ενώ το τραγούδι “Πέργαμος” ερμηνεύεσαι το συγκρότημα των νέων μουσικών με τους: Κουτσουπιά Θοδωρή λαούτο – τραγούδι, Λιάσκο Λάζαρο – κρουστά, Μαντέλο Γιάννη – κανονάκι, Σβερδίλα Σπύρο – βιολί.

Αναφορά στη ζωή και το έργο του Πυθαγόρα έκανε ο μουσικός και δημοσιογράφος Δαυίδ Ναχμίας. Την εξαιρετική παρουσίαση της όλης εκδήλωσης έκανε η κ. Έβελυν Τριανταφύλλου.

Θαυμάσια η συναυλία – αφιέρωμα στον Πυθαγόρα από τον Χρήστο Παντούλα